BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Lajme

By admin
In Lajme
Apr 8th, 2015
0 Comments
593 Views
Një lexues i Telegrafit ka dërguar disa fotografi të bëra më 7 prill, në afatin e provimeve në Fakultetin Teknik. Në foto shihen studentët në korridoret e këtij Fakulteti, tek pinë cigare e duke mos u penguar nga askush....
By admin
In Lajme
Apr 8th, 2015
0 Comments
531 Views
Në Shkup, sipas statistikave të vitit 1908-1909, shumica e popullatës ka qenë shqiptare. Kjo statistikë, që shihni në dokumentin më poshtë, mendohet se është e realizuar nga pushteti i kohës, pra Perandoria Osmane. Sipas saj, në Shkup para një shekulli kanë jetuar 50.258 shqiptarë, 9264 serb dhe 2908...
By admin
In Lajme
Apr 8th, 2015
0 Comments
578 Views
Komisionit për verifikim të veteranëve të UÇK-së ka publikuar sot listat e dëshmorëve, veteranëve, invalidëve dhe të gjithë pjesëmarrësve të luftës për Zonën e Dukagjinit. Në mesin e kësaj liste del të jetë edhe ish-imami i “Xhamisë së Madhe” në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, transmeton Telegrafi. Ai, ...