BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Ekonomi

By admin
In Ekonomi
Apr 8th, 2015
0 Comments
613 Views
Sipas ambasadorit italian në Kosovë, Andreas Ferrarese, Qeveria e re kosovare ka filluar të punojë në ndryshimin pozitiv të vendit. Sipas tij, korrupsioni nuk është e vetmja e keqe e kosovarëve në pengimin e investimeve të huaja dhe zhvillimit të brendshëm ekonomik. “Ekonomia ka mundur të zhvillohet ...
By admin
In Ekonomi
Apr 8th, 2015
0 Comments
688 Views
Shërbimi i 3G dhe 4G në Kosovë nuk mund të ofrohet si shërbim cilësor nga asnjë operator mobil. Këtë e ka bërë të ditur zyrtarisht në bordin e Autoritetit Rregullativ të Telekomunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP). Kryetari i bordit të Autoritetit Rregullativ të Telekomunikimeve Elektronike dhe ...
By admin
In Ekonomi
Apr 8th, 2015
0 Comments
716 Views
Përmirësimi gjoja i ambientit biznesorë në vend nuk po del të jetë ashtu siç thuhet nga Zyrtarët e Qeverisë. Ngarkesë ame procedura burokratike e po ashtu edhe me pagesa të ndryshme. Pronari i Kompanisë Meka Burim Priral ka shkruar në facebook se si at asi biznes po ngarkohet me pagesa shtesë kur bëj...
By admin
In Ekonomi
Apr 8th, 2015
0 Comments
476 Views
Luftimi i ekonomisë joformale, i cili në Kosovë ka marrë përmasa të mëdha, sipas ekspertëve të çështjeve ekonomike, nuk do të mund të luftohet nëse nuk ka sundim të rendit dhe ligjit. Hulumtimet e bëra nga organizatat financiare ndërkombëtare dhe ato vendore, tregojnë se ekonomia joformale në Kosovë ...