BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Shëndetësi

By admin
In Shëndetësi
Apr 8th, 2015
0 Comments
752 Views
Mëlçia është organ vital i cili ndihmon në tretje, largimin e përbërësve toksikë nga organizmi dhe në absorbimin e materieve ushqyese vitale të nevojshme për mbijetesë. Disa njerëz lindin me mëlçi problematike, derisa të tjerët e dëmtojnë me ekspozimin në kimikate të dëmshme, sasinë e tepruar të alko...
By admin
In Shëndetësi
Apr 8th, 2015
0 Comments
665 Views
Një studim anglez ka anketuar rreth tre mijë familje, duke i pyetur prindërit për vlerësimin e peshës së fëmijëve të tyre. Por vetëm katër prej tyre kanë deklaruar se fëmija i tyre ishte mbipeshë ose obez. Ku qëndron e çuditshmja? Nëpërmjet matjeve të kryera te të njëjtat familje, u konstatua se në t...