BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Teknologji

By admin
In Teknologji
Apr 8th, 2015
0 Comments
473 Views
Vetëm disa javë pas zbulimit zyrtar të HTC One M9, HTC ka prezantuar zyrtarisht edhe modelin e ri dhe pasaardhësin e telefonit të saj të shumëpërfolur, përkatësisht modelin HTC One M9 Plus. HTC One M9 Plus është një telefon pak më i madh sesa paraardhësi i tij, me dizajn gati identik dhe trup të meta...
By admin
In Teknologji
Apr 8th, 2015
0 Comments
441 Views
Raporti mujor i Google tashmë është publikuar dhe i njëjti nuk ka shumë befasi. Përditësimet e fundit dhe zbarkimi i versionit të ri në pajisjet e reja sikurse Galaxy S6 dhe HTC One M9 e kanë rritur pjesëmarrjen e versionit të ri të Android Lollipop, në krahasim me muajin e kaluar. Duke bërë krahasim...
By admin
In Teknologji
Apr 8th, 2015
0 Comments
500 Views
Kohëve të fundit, Kantar Worldpanel e lëshoi raportin e saj mbi pjesëmarrjen e telefonave të mençur mobil në treg për periudhën tre mujore që përfundon më shkurt 2015. Dhe nga raporti i fundit, ishte e qartë se të dhënat janë të mira për iOS të Apple. E udhëhequr nga telefonat e saj më të rinj, [&hel...
By admin
In Teknologji
Apr 8th, 2015
0 Comments
560 Views
Me sa duket, Facebook është duke e testuar një vegël të re me të cilën do tu ndihmojë administruesve të faqeve brenda rrjetit social. Më saktë, funksioni i ri i Facebook do tu ndihmojë administruesve të faqeve të tyre ta kuptojnë se si është duke u menaxhuar kujdesi ndaj konsumatorëve ose fansave të ...