BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Life Style

By admin
In Life Style
Apr 8th, 2015
0 Comments
628 Views
Trendi më i ri midis të famshmëve po bëhet tregimi i vagjinës. Deri para pak kohësh, ballinat e revistave kryesisht i zbukuronin prapanicat e personaliteteve të njohura, mirëpo me kalimin kohës ai trend po ndryshon. Jemi mësuar që tashmë Kim Kardashian të fotografohet lakuriq dhe të tregojë prapanicë...
By admin
In Life Style
Apr 8th, 2015
0 Comments
744 Views
Ekziston skema sipas së cilës femrat i joshin meshkujt. Mirëpo, problemi është se femrat e tilla nuk mund të gjejnë mashkullin të cilin do të mund ta dashuronin. Mashkullin i cili i plotëson standardet dhe idetë e tyre për partner të përsosur. Femrat janë të vetmuara, sepse askush nuk është i mirë pë...
By admin
In Life Style
Apr 8th, 2015
0 Comments
829 Views
Keni menduar ndonjëherë për lidhjen midis seksit dhe ngjyrës së flokëve? Duket se ka më tepër lidhje midis tyre, sesa mund ta keni menduar! Ka një lidhje të fshehtë mes ngjyrës së flokëve dhe jetës seksuale, meqenëse edhe nëpërmjet ngjyrës së flokëve ne tregojmë ç’natyrë kemi. Duket se ato që bëjnë m...