BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Fun

By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
859 Views
Një arkitekt 52-vjeçar në Rusi ka ndërtuar një shtëpi duke përdorur 12 mijë shishe shampanje. Ai thotë se ka qenë gjithmonë i tërhequr që të ndërtojë gjëra me shishe vodka apo alkoolike. Duket se qenka edhe i zoti. Dy fëmijët e tij e inkurajonin shpesh që të ndërtonte diçka të bukur e të madhe, por [...
By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
773 Views
Në një park lojërash të pambikëqyrur, të gjitha objektet janë të ndërtuara me dorë dhe nuk janë të lidhura me ndonjë aparat elektrik. Për të lëvizur në lojërat e parkut “Ai Pioppi”, që është ndërtuar nga Bruno, duhet përdorur pedalet. Në këtë park që ndodhet në Dolomite të Italisë, kanë shkuar edhe d...
By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
784 Views
Lojërat elektronike janë bërë rutinë e ditës për grupmosha të ndryshme edhe në Shqipëri. Këto risi teknologjike nuk shihen vetëm si shpenzim i kohës së lirë, por edhe si një mënyrë për t’u argëtuar, apo për t’u larguar nga streset e ditës. Pothuajse çdo ditë, adoleshentët deri te 50-vjeçarët, frekuen...
By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
704 Views
Me tabelat ku shkruan e “bukur” dhe në tjetrën e “zakonshme”, ju dha mundësia femrave të shprehen se si ndjehen. Eksperimenti që ka realizuar prodhuesi i kozmetikës Dove, ka nxjerrë në pah se si ndjehen femrat për dukjen e tyre në vende të ndryshme të botës. Statistikat nuk janë të njëjta sa i përket...
By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
758 Views
Ky rast është fakt i gjallë se budallenjtë nuk duhet të luajnë me pistoletën me rrymë. Djaloshi shihet duke ngacmuar me rrymë një kanaçe, e cila fillon lëviz shkaku i nivelit të lartë të rrymës që kalon në të. Më pas ai merr një rreth metali dhe pajisjen që lëshon rrymë. Duke mos pasur dijeninë [&hel...
By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
797 Views
Kjo është fotografia që bo bën xhiro nëpër media, që në shikim të parë duket sikur Robert Mugabe ka një parukë në kokë, e madje edhe vathë shndritës. Presidenti i Zimbabvesë, i cili kohë më parë me rrëzimin e tij u bë pre e montuesve të fotografive, kësaj radhe vjen ndryshe. Këndi dhe aftësia e [&hel...