BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

E teproi me zbavitje, përfundoi me fytyrë të shqyer

By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
774 Views

e-teproi-me-zbavitje-p-euml-rfundoi-me-fytyr-euml-t-euml-shqyer-video_hdNë një park lojërash të pambikëqyrur, të gjitha objektet janë të ndërtuara me dorë dhe nuk janë të lidhura me ndonjë aparat elektrik.

Për të lëvizur në lojërat e parkut “Ai Pioppi”, që është ndërtuar nga Bruno, duhet përdorur pedalet.

Në këtë park që ndodhet në Dolomite të Italisë, kanë shkuar edhe dy shokë që sfidojnë veten.

Ata kanë hipur në “Rrotën e Vdekjes” që është një lloj çekani rrotullues, transmeton Telegrafi.

Djaloshi i njohur si Tom Scott, nuk i ka përcjellë si duhet instrukcionet dhe ka nxjerrë kokën jashtë kabinës që ka rezultuar me faqe të shqyer.

Për të shfrytëzuar lodrat e këtij parku të çuditshëm, Scott rekomandon që “të ndiqen instruksionet dhe gjithsesi të provohet eksperienca që ofron ky park me lodra metali”.