BALLINA | RRETH NESH | MARKETING | KONTAKTI                                                                                                                                                                                                                                                                      

Loja me rrymë dhe metal, e la duke u dridhur në dysheme

By admin
In Fun
Apr 8th, 2015
0 Comments
758 Views

loja-me-rrym-euml-dhe-metal-e-la-duke-u-dridhur-n-euml-dysheme-video_hdKy rast është fakt i gjallë se budallenjtë nuk duhet të luajnë me pistoletën me rrymë.

Djaloshi shihet duke ngacmuar me rrymë një kanaçe, e cila fillon lëviz shkaku i nivelit të lartë të rrymës që kalon në të.

Më pas ai merr një rreth metali dhe pajisjen që lëshon rrymë. Duke mos pasur dijeninë se çfarë force ka, nëpër trupin e djaloshit kalon vala e rrymës dhe ai bie për toke duke u dridhur, transmeton Telegrafi.

“Më shumë po i dhëmb qeshja e atij çiftit”, është një koment që është bërë lidhur me këtë video.

Megjithëse djaloshi në video është mirë dhe gëzon shëndet të plotë, nuk ju rekomandojmë të bëni një provë të tillë.